Felanmälan

Felanmälan & vaktmästare

För tillfället sköts vår fastighet av Hagtorn Fastighetsservice. Ser ni något som är trasigt i våra gemensamma lokaler så är det bra om ni gör en felanmälan.


Vi har även vaktmästartjänst hos Hagtorn, vilket innebär att det går bra att kontakta Hagtorn för hjälp med diverse ting i lägenheten. Huruvida föreningen står för kostnaden eller ej avgörs av stadgarna. Ni kan även fråga Hagtorn om information.


Tel: 040-618 84 64

Mail: felanmalan@hagtornservice.se
Störningsjour

Om ni vill anmäla en störning, tex en granne som har högljudd fest, så kan ni ringa detta nummer och göra en felanmälan. Då skickas oftast en vakt ut för att åtgärda detta, men framförallt så dokumenteras er anmälan. Detta är viktigt i de fall det är återkommande störningar då man behöver ett underlag för att gå vidare med ärendet.

Observera att denna tjänst gäller kvällar och helger.


Tel: 040 - 661 01 65
Har ni problem med störande grannar?

I våra trivselregler står det att här ska vara tyst efter 22:00 på vardagar och 23:00 på helger. Detta innebär dock inte att man får störa sina grannar med hög musik eller dylikt under dagtid.


Blir du störd? Börja alltid med att knacka på hos din granne och berätta att de stör. Då får de vetskap om detta och kan åtgärda det.


Om grannen inte tar hänsyn till dig och fortsätter med sina störningar är det viktigt att göra följande:


1. Kontakta styrelsen (ej kväll/nattid)

2. Anteckna störningen på en störningslista som ni hittar på hemsidan och lämna den i styrelsens brevlåda.

3. Ring störningsjouren (enbart kväll/helg) så kommer de ut och säger till, men framför allt så dokumenteras det.


All dokumentation är viktig då styrelsen inte kan vidta åtgärder utan. Om man utsätter grannar för störningar, och ej upphör med detta efter uppmaningar från styrelsen, kan detta leda till att bostadsrätten förverkas. Då sägs man upp från lägenheten och måste flytta.
Skadedjur

Brf Oxeln har försäkring som täcker skadedjur. Har du problem i din lägenhet eller i dina förråd? Ring Anticimex direkt för saneringsbesiktning tel: 075-245 10 00.


Kontakta gärna styrelsen så att vi blir medvetna om problemet.